Trailers

Heftige trailer Undercover seizoen 2: Ferry zint op wraak

Het tweede seizoen van Undercover staat voor de deur en Netflix heeft nu dan ook de trailer gelanceerd. Daarin wordt duidelijk dat het een heftig seizoen zal worden, waarbij een nieuwe zaak aandient voor Peter en zijn undercoverteam. Tegelijkertijd zint Ferry Bouman op wraak.

El Dorado Ranch

Een klein jaar na de gebeurtenissen van seizoen één werkt Kim (Anna Drijver) bij Human Rights waar ze onderzoek doet naar illegale wapenhandel in Syrië. Met hulp van haar ex-collega Bob (Tom Waes) komt ze op het spoor van de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Bob gaat daar undercover en probeert in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars.

Ferry wil de waarheid achterhalen

Ondertussen zet Ferry Bouman (Frank Lammers) vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim verder en ook Bob’s puberdochter Polly wil te weten komen wie haar vader nu echt is… Naast de welbekende cast zijn er ook nieuwe rollen voor onder meer Rico Verhoeven, Sanne Samina Hanssen, Ruth Becquart, Wim Willaert en Sebastien DeWaele. Undercover seizoen twee is vanaf 6 september te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van Undercover seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?