Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Hercasting mogelijk onvermijdelijk voor Virgin River seizoen 6

Het ziet ernaar uit dat er een hercasting plaats moet vinden voor het zesde seizoen van Virgin River. In de kerstafleveringen van het vijfde seizoen maakten we kennis met een gloednieuw karakter. Of naja, karakter… Jack verraste Mel met een hondje die hij Pony noemde. Daarmee kreeg ze het huisdier waar ze al zolang naar uitkeek. Maar die puppy ziet er in seizoen 6 misschien wel anders uit.

Lang wachten

Wie het idee had dat Pony alleen in Virgin River zat in de kerstafleveringen, komt bedrogen uit. De hond gaat de komende tijd een belangrijke rol spelen in het leven van Jack en Mel. Aangezien er echter een flinke periode zit tussen het einde van de opnames van seizoen 5 en de start van de opnames van seizoen 6, is de kans groot de Pony er binnenkort heel anders uitziet.

Hercasting

Showrunner Patrick Sean Smith geeft opheldering. “Ik had altijd verwacht dat er na seizoen 5 een tijdsprong zou zijn als we seizoen 6 zouden hervatten, dus we konden de hond op natuurlijke wijze laten opgroeien als we weer in productie zouden gaan. Maar we hebben geen rekening gehouden met de staking van vijf maanden. Dus ik weet niet waar Pony zich nu bevindt in zijn volwassenheid. Ik hoop dat we niet hoeven te hercasten, maar misschien moet dat wel”, aldus Smith.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?