Laatste nieuws over Netflix

Herstart Riverdale, The Flash en Supergirl uitgesteld

De gevolgen van het coronavirus voor de wekelijks lopende series begint nu ook zichtbaar te worden. Eerder deze week kwam al naar buiten dat de finale van The Flash niet zal worden uitgezonden, simpelweg doordat deze nog niet is opgenomen. Nu heeft The CW ook een uitzendschema gelanceerd.

Series pas later weer verder

Momenteel zitten de series zoals Riverdale, The Flash, Supergirl en DC Legends of Tomorrow in hun al langer geplande break. Deze zou tot komende week lopen, maar dit is nu veranderd. The CW heeft een nieuw schema naar buiten gebracht wanneer alle series terugkeren. Hier zitten verschuivingen van in de meeste gevallen een week bij.

Half april nieuwe afleveringen

Zo zal de eerstvolgende aflevering van Riverdale in de Verenigde Staten pas op 15 april worden uitgezonden, waardoor deze op 16 april te zien is op Netflix. Het gaat om de musical-afleveringen. Voor The Flash en DC Legends of Tomorrow zal een week langer gewacht moeten worden, terwijl Supergirl zelfs pas op 28 april weer verder zal gaan.

Seizoensfinales geschrapt?

Het is afwachten hoeveel afleveringen van alle series er nog zullen verschijnen. The CW laat weten dat ze iedere episode die al volledig is opgenomen zullen uitzenden, tegelijk is het afwachten of er in de aankomende periode nog opnames plaats kunnen vinden. Zo niet zullen de seizoenen van alle series worden verkort.

➡ Uitzendschema van Riverdale seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?