Laatste nieuws over Netflix

Het Gouden Uur seizoen 2: Alles wat we al weten

Netflix lanceerde in september het eerste seizoen van Het Gouden Uur op zijn streamingdienst. Nadat het eerste seizoen volledig was uitgezonden bij NPO3, kreeg Netflix de eer om de afleveringen toe te voegen. Daar kon de Nederlandse serie rekenen op goede cijfers. Gelukkig mogen we ons ook opmaken voor een tweede seizoen van de reeks. In dit artikel vind je alles wat we al weten over Het Gouden Uur seizoen 2.

Terroristische aanslag

Het Gouden Uur is een indrukwekkende thrillerserie van NL Film. We serie neemt ons mee naar rechercheur Mardik, gespeeld door Nasrdin Dchar. Hij is van Afghaanse afkomst en heeft te horen gekregen dat zijn oude jeugdvriend Faysal (Abbas Fasaei) in Nederland is gesignaleerd. Als een dag later een terroritische aanslag wordt gepleegd, denkt Mardik meteen dat Faysal betrokken is. Het wordt een race tegen de klok om zijn oude jeugdvriend te vinden, terwijl hij ondertussen te maken krijgt met een AIVD-agente die hem juist niet vertrouwt.

Het verhaal voor een tweede seizoen

Door het succes van het eerste seizoen, is ervoor gekozen om ook een tweede seizoen te produceren. Aangezien het ernaar uitziet dat Faysal hulp heeft gehad van binnen de politie, is de kans groot dat het tweede seizoen daar verder op in zal gaan. Wie binnen de politie is corrupt en heeft Faysal voorzien van cruciale informatie?

Het Gouden Uur Netflix

De cast

Van een aantal karakters weten we al dat ze niet terugkeren voor het tweede seizoen van Het Gouden Uur. Zo zagen we dat Faysal Taher, gespeeld door Abbas Fasaei, werd neergeschoten in het eerste seizoen. Ook Shannon (Soumaya Ahouaoui) kan het niet navertellen. Castleden die we wel terugverwachten voor seizoen 2 zijn onder meer Nasrdin Dchar als Mardik en Ellen Parren als Joelle Walters. Daarnaast verwachten we kennis te maken met een aantal nieuwe gezichten.

Wanneer komt Het Gouden Uur seizoen 2 op Netflix?

De grote vraag is: Wanneer komt Het Gouden Uur seizoen 2 op Netflix? Helaas is een releasedatum voor het tweede seizoen van de Nederlandse thrillerserie nog niet bekend. Wel is duidelijk dat het nieuwe seizoen eerst uitgezonden wordt bij NPO. De kans dat dit nog in 2023 gaat gebeuren, is echter klein. Zodra het tweede seizoen vervolgens volledig is uitgezonden bij NPO, is het nog even wachten tot de reeks ook op Netflix verschijnt. Tussen de release van het eerste seizoen op tv en de release op Netflix zat maar liefst elf maanden. Het zou natuurlijk kunnen dat Netflix een deal heeft gemaakt om niet zolang te hoeven te wachten voor het tweede seizoen, maar daar is nu nog niets over bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Het Gouden Uur seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?