Laatste nieuws over Netflix

Het Netflix-Nederland.nl hitteplan

hittegolf-640x446
Het kan deze week zomaar gebeuren. Het record van de warmste dag ooit gemeten in Nederland kan verbroken worden. De gehele week worden er tropische temperaturen verwacht en in Nederland is het dan vaak onaangenaam warm. Regelmatig verkoeling zoeken is dan ook het advies en daarom hebben wij ook een hitteplan opgesteld, het Netflix-Nederland.nl hitteplan!

We hebben net nog even naar de laatste weersvoorspellingen gekeken voor de komende dagen en de conclusie is dat het almaar tropischer gaat worden. Het weer de komende dagen:

 • Dinsdag: maximaal 28 graden, droog
 • Woensdag: maximaal 30 graden, droog
 • Donderdag: maximaal 32 graden, grote kans op regen en onweeer
 • Vrijdag: maximaal 31 graden, grote kans op regen
 • Zaterdag: maximaal 36 graden, grote kans op regen en onweer
 • Zondag: maximaal 26 graden, grote kans op regen

Het hitteplan

Het hitteplan is vanaf 30 juni van kracht in Nederland en dat is niet voor niets. Met deze temperaturen is het voor mensen met gezondheidsproblemen bij kwetsbare groepen niet verantwoord om op slecht gekoelde plekken te zijn. Ook voor de gemiddelde Nederlander zal het deze week vaak te warm zijn om in de zon te liggen. Bovendien gaat het ontzettend warme weer in Nederland vaak gepaard met flinke regen en onweersbuien. Daarnaast is het vaak binnen beter uit te houden dan buiten, in de brandende zon.

Met het Netflix-Nederland.nl hitteplan wordt het nog iets eenvoudiger om de tropische dagen door te komen met Netflix. We hebben vijf films en of series geselecteerd die passen bij de bloedhitte van deze week. De ene titel zal het zomergevoel nog meer oproepen, terwijl de andere titel je wat meer in koelere sferen brengt. Het is maar net waar je behoefte aan hebt.

 1. Wet Hot American Summer is een typische Amerikaanse komediefilm. Na het schooljaar gaan de scholieren naar zomerkampen. Tijdens de zomer worden er vrienden gemaakt, ontstaan er romances en dat is bij de film Wet Hot American Summer, die voor het ultieme zomervakantiegevoel zorgt, niet anders. Vanaf eind juli zal er trouwens een serie over Wet Hot American Summer exclusief te zien zijn op Netflix!
 2. Zomerhitte mag in het hitteplan natuurlijk niet ontbreken, ondanks dat de film niet erg goed werd ontvangen. De filmtitel dekt namelijk volledig de lading. Het is een Nederlandse film met Waldemar Torenstra en Sophie Hilbrand in de hoofdrol. De twee hebben in real life een relatie met elkaar en twee kinderen. De film is gemaakt in 2008 en sinds september 2013 te zien op Netflix. Sinds Divorce is de populariteit van Waldemar Torenstra flink toegenomen, wat het misschien extra leuk maakt om Zomerhitte een kans te geven!
 3. Californication is een serie die lekker makkelijk wegkijkt. Als het zo warm is als in deze week heb je ook helemaal geen zin om series te volgen, waarbij je continu gefocust moet zijn om het te kunnen blijven volgen. Met de bizarre capriolen van Hank Moody kun je lekker onderuitgezakt, terwijl je met je smartphone speelt, genieten. Op Netflix zijn zeven seizoenen van Californication te zien.
 4. Verliefd op Ibiza is een Nederlandse film die je ook perfect in de sfeer van zomervakantie weet te brengen. De romantische komedie uit 2013 speelt zich uiteraard af op het Spaanse partyeiland Ibiza. Hier ontstaan liefdes, maar spatten er ook dromen uiteen. Aan Verliefd in Ibiza werkten ook nog eens veel bekende Nederlanders mee, waaronder Jim Bakkum, Marly van der Velde, Kim Feenstra, Armin van Buuren, Jan Kooiman en Gigi Ravelli.
 5. Zijn deze tropische temperaturen helemaal niets voor jou? Dan is het misschien verstandiger om een serie op te zetten die alles behalve gerelateerd is aan de snikhete zon. De Netflix Original Lilyhammer speelt zich af in Noorwegen en daar zul je overwegend sneeuw zien. Dit zal er voor zorgen dat je de hoge temperaturen even zal vergeten en je weer een winters gevoel krijgt. Er zijn drie seizoenen van het succesvolle Lilyhammer te zien op Netflix!

Verkoelende plekken om te Netflixen

Met temperaturen die richting (of over) de dertig graden gaan is het niet heel verstandig om met elektronische apparaten buiten in de zon te gaan. Een laptop of een tablet heeft het namelijk ook niet zo op de hitte. Hieronder een opsomming van de best mogelijke plekken om zonder te zweten een film of serie van Netflix op te zetten.

 1. Neem een koud bad en kijk een van bovenstaande (of een andere) titels!
 2. Zoek een plek in de schaduw en zorg ook voor je apparaat voor verkoeling
 3. Pak wat koelelementen, wikkel ze in een theedoek, pak een ijsje en neem plaats op de bank. Op deze manier is het goed te doen om gewoon binnen te Netflixen!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?