Laatste nieuws over Netflix

Hier gaat Ferry de Serie over: Ferry Bouman strijdt met motorclub

Ferry de Serie zal in 2023 op Netflix verschijnen. De volledige cast is bekendgemaakt en daarnaast ook wat je van het seizoen mag verwachten. Want Ferry Bouman gaat de strijd aan met een motorclub, met als inzet de macht over te nemen in Brabant.

Loopjongen vanuit Amsterdam

Vorig jaar werd Ferry de Film gelanceerd op Netflix, waarin we zagen hoe Ferry Bouman van een loopjongen in Amsterdam terugkeerde naar zijn roots. De film en nu ook de serie zijn voorlopers op Undercover. Daarin was Ferry al een grote drugsbaron, maar hoe is hij dat geworden? Dat zal nu helder worden in Ferry de Serie.

Arie Tack en motorclub

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden…

➡ Ferry de Serie: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?