Laatste nieuws over Netflix

Hier gaat Stranger Things seizoen 3 over

Stranger Things wordt in 2019 voorzien van seizoen 3 en alhoewel dat nog even wachten is, komt er langzaamaan wel meer naar buiten over wat we van het derde seizoen kunnen verwachten. Zo heeft Shawn Levy, de producer/regisseur van de Netflix Original, tegenover Glamour verklapt waar we ons in het derde seizoen van Stranger Things mee bezig gaan houden.

De Upside Down

Het einde van het tweede seizoen leek een mooi thema te worden voor seizoen 3. We zagen tenslotte dat nog niet alle monsters in de Upside Down waren verslagen. Dat is echter niet het onderwerp dat centraal staat in seizoen 3. Volgens Shawn Levy draait het derde seizoen om ‘rookdeeltjes’. Een zwarte wolk kwam tenslotte vrij toen Will Byers weer de regie over zijn eigen lichaam terug kreeg. Daarvoor werd zijn lichaam bezeten door een wezen.

Volgens Levy krijgt Will het wel wat beter in seizoen 3. “We geven hem een pauze. We gaan hem niet voor het derde seizoen op rij door een hel laten gaan. Hij zal wel wat problemen hebben, maar het wordt niet weer een dieptepunt voor hem.” We zullen ook meer te zien krijgen van Steve en Dustin. “Ik wil dat ze meer met elkaar verbinden en meer vertrouwd met elkaar raken. Ik wil dat ze een verbinding hebben alsof ze broers zijn.”

Stranger Things seizoen 3 korter

Het derde seizoen van Stranger Things wordt pas in 2019 op Netflix verwacht. En alhoewel zelfs het filmen nog niet is begonnen, weten bronnen al te melden dat het derde seizoen één aflevering minder telt dan seizoen 2. In seizoen 3 moeten we het dan ook stellen met acht afleveringen. De opnames beginnen in april.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Stranger Things seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?