Laatste nieuws over Netflix

Hier was Legends of Tomorrow seizoen 8 over gegaan

De populaire superheldenshow Legends of Tomorrow werd onlangs (een maandje geleden, op 29 april) definitief gecanceld door The CW, waardoor er dus géén achtste seizoen komt. Wél lag er al een script klaar vol nieuwe verhalen…

Thw CW in de verkoop

Het verhaal is misschien wat gecompliceerd, maar we doen een poging het te vertellen. The CW wordt beheerd door twee mediaconglomeraten: WarnerMedia en Paramount. Die twee partijen lieten in een eerder stadium echter weten van hun eigendom af te willen: waardoor een aantal series van The CW in de ijskast werden geplaatst. Legends of Tomorrow was daar één van (en Batwoman en Naomi de andere). Op 29 april viel het doek echter definitief voor de serie, die in ons land sinds jaar en dag door Netflix wordt uitgezonden.

Cliffhanger

Dat is best pijnlijk voor fans van de show, omdat er een fikse cliffhanger in seizoen 7 zat: de helden werden in de kraag gevat door de Time Police. Hoe had seizoen 8 eruitgezien als de show wél groen licht had gekregen voor een verlenging? Actrice Caity Lotz (Sara Lance/White Canary) wijst ons de weg.

Gevangenis

“We hadden sowieso in de gevangenis gezeten”, aldus Lotz in gesprek met het medium Screen Rant. “Daar hadden we dan moeten leren om Time Masters… tijdreizigers zeg maar, met verantwoordelijkheidsgevoel te worden. Een soort opfriscursus! De bedoeling was dus dat wij in de gevangenis zouden zitten, samen met wat jonge kadetten. Wij waren in dat scenario de oudjes geweest, zo van: ‘Wij weten het veel beter, wij weten hoe het allemaal moet!’ Maar dat was dan verkeerd geweest…”

Booster Gold

Ze is nog niet klaar met vertellen: “En dan heb ik het nog niet eens over de Booster Gold-verhaallijn gehad! Dat was echt zó leuk geworden. O, en natuurlijk het kindje van Ava en Sara, maar meer kun ik jullie niet vertellen.” Legends of Tomorrow zou natuurlijk door een ander filmhuis opgepakt kunnen worden, maar ook dat is weer complex. Omdat Netflix over de streamingrechten beschikt, is dat gewoonweg niet zo interessant voor veel partijen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?