Trailers

Historisch drama Barbarians: Een halt toebrengen aan de Romeinen

Een nieuwe historische dramaserie met heel veel actie is op weg naar Netflix. Het gaat om Barbarians, die we het beste kunnen omschrijven als het Duitse antwoord op Vikings. Daarvoor gaan we wel verder terug in de tijd, waarin de Romeinen nog de dienst uitmaakten.

Germanen tegen de Romeinen

De serie Barbarians speelt zich af in het jaar 9 na Christus. De Romeinen zijn de baas in Europa en willen steeds meer land veroveren. Dat gaat echter niet overal zonder slag of stoot. Zo zijn het de Germanen die in het huidige Duitsland heel wat weerstand bieden. Drie Romeinse legioenen, onder leiding van Quinctilius Varus, willen Germanië in bezit nemen. Arminius, een Germaans stamhoofd geschoold in Romeinse militaire tactieken, probeert de Germaanse stammen te verenigen. Het is de enige mogelijkheid om de Zuidelijke invasie een halt toe te brengen.

Barbarians in oktober op Netflix

Het eerste seizoen van Barbarians bestaat uit zes afleveringen en zal op 23 oktober op Netflix verschijnen. Het verhaal wordt verteld vanuit de Germanen. De Duitse serie heeft toch een zeer internationale cast, die we al in eerdere films en series hebben gezien. Zoals Laurence Rupp (Mission Impossible 5), Attila C. Arpa (Atomic Blonde), David Schutter (Charlie’s Angels), Bernhard Schutz (Sense8), Marlon Boess (Spectre) en Mathis Landwehr (V for Vendetta). De trailer is alvast gelanceerd en belooft heel veel actie.

Bekijk de trailer van Barbarians

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?