Trailers

Hjem til Jul-maker keert terug op Netflix met nieuwe romcom Royalteen: Arvingen

Hjem til Jul-maker Per-Olav Sørensen keert binnenkort terug op Netflix met een nieuw project! De Noor komt namelijk met een film, een romantisch drama natuurlijk, over… een prins en een blogschrijfster: Royalteen: Arvingen.

De prins en de blogster

De Netflix-film van Sørensen draait om Lena (Ines Høysæter Asserson) en de Noorse prins Karl ‘Kalle’ Johan (Mathias Storhøi), die steeds meer warme gevoelens voor elkaar krijgen. Lena is gecharmeerd en vooral geïnteresseerd in Kalle, maar daarnaast ook nog wel een beetje terughoudend en sceptisch. Feestprins (prins pils!) Karl Johan komt regelmatig voorbij in de roddelbladen en ook in een blog die anoniem wordt gerund door Lena zelf, totdat ze op een dag wordt ontmaskerd.

Lena is zich er terdege van bewust dat een afspraakje met de toekomstige koning hen beiden in een onmogelijke en misschien wel pijnlijke  situatie zou kunnen brengen. En ze heeft nog niemand iets verteld over haar nóg grotere geheim, dat ook precies de reden is waarom ze uit haar geboortestad is verhuisd…

Hjem til Jul en een nieuwe kerstserie

De bovengenoemde Sørensen schreef en regisseerde eerder Hjem til Jul, een romantische komedie waarvan onlangs duidelijk werd dat hij niet werd verlengd voor een derde seizoen. Momenteel werkt de film- en seriemaker ook nog aan een nieuwe Netflix-kerstserie, waarvan we nog niet zo heel veel weten, behalve dat hij over een groep mensen op het vliegveld van de Noorse stad Oslo gaat. Wanneer deze op Netflix verschijnt, en of dat ergens rond de komende kerst al zal zijn, is nog niet bekend. Al ligt dat natuurlijk wel voor de hand.

Royalteen: Arvingen op Netflix

Wat Royalteen: Arvingen betreft hebben we echter al wél een releasedatum: 17 augustus aanstaande. En Netflix voorziet ons vandaag ook van de eerste beelden van de aankomende dramafilm, middels een teaser, die je hieronder kunt vinden!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?