Laatste nieuws over Netflix

Hoe gaat het nu met Joey en Miranda uit The Circle

Joey en Miranda zorgden voor vuurwerk in The Circle. De vraag is dan ook hoe het nu gaat met het stel, want al was The Circle verre van een datingshow, toch bloeide er iets op tussen de twee. En nog voor het voortijdige vertrek van Miranda leverde dat een afscheidskus op.

The Circle

De realityshow The Circle is voor een groot deel een wijze les voor gebruikers van social media. Is iemand die je alleen online kent ook daadwerkelijk degene die hij of zij zegt te zijn? In The Circle leerden de mensen elkaar alleen kennen door middel van een foto, een profiel en door online te chatten. Een aantal catfishes werden ontmaskerd, maar daarnaast waren er uiteraard ook echte mensen. Zo ook Joey en Miranda.

Joey en Miranda van The Circle

Zijn Joey en Miranda uit The Circle een setje? Al was het Joey die voor een groot deel de stemming bepaalde en daardoor mede schuldig was door het naar huis sturen van Miranda, zocht ze hem toch op. Iedere afvaller mocht namelijk bij één andere deelnemer op bezoek. Het werd een intiem gesprek, waarbij de vonken uiteindelijk zelfs zover oversloegen dat er een afscheidskusje volgde.

Zijn Joey en Miranda van The Circle een setje?

De vraag is nu: zijn Joey en Miranda na The Circle een setje? Al te veel willen de twee er niet over kwijt. Wel heeft Joey verteld dat Miranda bij hem op bezoek is geweest én op zijn Instagram Stories heeft hij een foto van de twee gedeeld. Er is alleen één probleem, ze wonen ver uit elkaar. Joey verblijft in Los Angeles en Miranda in Tahoe. Ze hebben intensief contact en de vonk is er nog altijd. Het is nu dus nog de vraag of Joey en Miranda uiteindelijk ook bij elkaar uit zullen komen.

Joey-Sasso-and-Miranda-Bissonnette

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?