Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komen 13 Reasons Why en Brooklyn Nine-Nine op Netflix?

Hoe laat komen 13 Reasons Why en Brooklyn Nine-Nine op Netflix? Vrijdag 5 juni wordt een belangrijke dag voor Netflix. De streamingdienst voegt op die dag verschillende interessante titels toe aan zijn aanbod, met onder meer het slotseizoen van 13 Reasons Why en het langverwachte zevende seizoen van Brooklyn Nine-Nine. Gelukkig weten we al hoe laat 13 Reasons Why seizoen 4 en Brooklyn Nine-Nine seizoen 7 op Netflix komen.

13 Reasons Why

13 Reasons Why is nog één keer terug voor nieuwe afleveringen. De serie ging van start met de zelfmoord van Hannah Baker, maar het verhaal is inmiddels al veel verder. Zo hebben we in seizoen 2 mee kunnen kijken naar de rechtszaak omtrent Hannah en draaide het in seizoen 3 om de moord op Bryce Walker. In het vierde seizoen worden we nog één keer meegenomen naar Liberty High.

Brooklyn Nine-Nine

Netflix is er eindelijk in geslaagd om de rechten aan te kopen van Brooklyn Nine-Nine. In de serie ie in 2013 van start ging worden we mee genomen naar het fictionele 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn. Daar maken we kennis met een bijzondere groep politieagenten, met onder meer Jake, Amy, Terry, Rosa, Charles en Scully.

Hoe laat komen 13 Reasons Why en Brooklyn Nine-Nine op Netflix?

Hoe laat komen 13 Reasons Why en Brooklyn Nine-Nine op Netflix? Gelukkig weten we al hoe laat de nieuwe seizoenen van 13 Reasons Why en Brooklyn Nine-Nine online verschijnen bij de streamingdienst. In veel gevallen houdt Netflix tenslotte rekening met de tijd in de Verenigde Staten.

Dat zorgt ervoor dat de nieuwe afleveringen van Originals om klokslag twaalf uur Amerikaanse tijd worden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Omgerekend naar de Nederlandse tijd betekent dat dat we vanaf 09.00 uur aan de slag kunnen met 13 Reasons Why. Voor Brooklyn Nine-Nine is dit niet het geval, want dit is geen Netflix-serie. Deze titels worden altijd al op Nederlandse tijd klokslag twaalf uur toegevoegd. Echte fans kunnen vannacht dus gelijk aan de slag!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?