Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komen afleveringen Arrow op Netflix?

Arrow is bijna toe aan zijn slotseizoen. Vanaf 15 oktober gaan de uitzendingen van het achtste seizoen van de reeks van start bij The CW. De eerste aflevering van seizoen 8 lijkt vervolgens op 22 oktober toegevoegd te worden aan het aanbod van Netflix. We weten al met welk tijdstip we rekening moeten houden voor de release van nieuwe afleveringen.

Arrow

In Arrow kijken we mee met Oliver Queen. Als hij aan een trip op zee begint, verloopt dat anders dan verwacht. Als het schip waarop hij zit zinkt, overlijdt zijn vader en denkt iedereen dat Oliver ook is omgekomen.

Ondertussen leert de rijke playboy op het eiland waar hij terechtkomt meer dan alleen overleven en vechten. Die krachten gebruikt hij om thuis alles recht te zetten.

Hoe laat komen afleveringen Arrow op Netflix?

Hoe laat komen afleveringen Arrow op Netflix? Arrow is één van de DC-series die we altijd razendsnel in Nederland kunnen bekijken via Netflix. Alhoewel tussen de uitzending bij The CW en de aflevering op Netflix wel langer dan 24 uur zit, hoeven we nooit langer dan een week te wachten. Ook het tijdstip van de release van de aflevering is al bekend. De afleveringen van Arrow worden wekelijks om 12.00 uur in de middag online gezet.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?