Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komen afleveringen The Flash op Netflix?

Hoe laat komen afleveringen The Flash op Netflix? Een groot aantal DC-series van The CW kunnen we door een deal van het netwerk met Netflix ook in Nederland bekijken. Afleveringen van The Flash verschenen de laatste seizoen binnen 24 uur na de uitzending in de Verenigde Staten ook in Nederland online op Netflix. Dat gaat ook bij het zesde seizoen van The Flash gebeuren. Ook het tijdstip is al bekend.

The Flash

The Flash is één van de superheldenseries van The CW die we in Nederland kunnen bekijken op Netflix. In deze serie staat Barry Allen centraal. Een doodnormale forensisch wetenschapper bij de politie met een redelijk gelukkig leven.

Het negatieve in zijn leven is dat een mysterieuze rode en gele bliksem in het verleden zijn moeder doodde, waarvoor zijn vader werd beschuldigd. Al Barry zelf getroffen wordt door de bliksem, komt hij erachter dat hij superkrachten heeft gekregen. Die wil hij gebruiken om het kwaad te bestrijden.

Hoe laat komen afleveringen The Flash op Netflix?

Netflix is er razendsnel bij als het gaat om nieuwe afleveringen van The Flash. Het zesde seizoen van The Flash gaat op 8 oktober van start bij The CW. De eerste aflevering van dat nieuwe seizoen wordt vervolgens op 9 oktober toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Afleveringen van The Flash verschijnen in Nederland op Netflix om 12.00 uur in de middag online. Na 9 oktober verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen van The Flash online. Alle afleveringen verschijnen iedere week op woensdag om 12.00 uur.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?