Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komen afleveringen van Legends of Tomorrow op Netflix?

Hoe laat komen afleveringen van Legens of Tomorrow op Netflix? Legends of Tomorrow is één van de DC-series waarvoor Netflix een deal heeft gesloten met The CW. Daardoor kunnen we in Nederland vaak razendsnel aan de slag met de nieuwe afleveringen van Legends of Tomorrow. Ook het tijdstip waarop de afleveringen worden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst is al bekend.

Legends of Tomorrow

Legends of Tomorrow verscheen in 2016 voor het eerst. De serie laat zien hoe een mysterieuze ’tijdmeester’ een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers bij elkaar brengt. Ze hebben maar één doel: de wereld redden van een krachtig kwaad. Lukt het hen om een apocalyps te voorkomen die niet alleen de aarde, maar ook de tijd kan beïnvloeden?

Hoe laat komen afleveringen van Legends of Tomorrow op Netflix?

Hoe laat komen afleveringen van Legends of Tomorrow op Netflix? Voor alle DC-series van The CW die naar Netflix komen geldt hetzelfde tijdstip van lancering. Vaak verschijnen de afleveringen binnen 24 uur na de uitzending in de Verenigde Staten online bij Netflix. Dat lijkt ook voor Legends of Tomorrow te gelden. Daarbij verschijnen de afleveringen iedere week om klokslag 12.00 uur in de middag.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?