Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komen afleveringen van Undercover op Netflix?

Hoe laat komen afleveringen van Undercover op Netflix? In tegenstelling tot we gewend zijn bij Netflix Originals, hoef je voor Undercover geen wekker te zetten om als eerste met nieuwe afleveringen aan de slag te kunnen. De wekelijkse afleveringen van Undercover worden namelijk in de avond toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Belgisch-Nederlandse serie

Met Undercover heeft Netflix een Belgisch-Nederlandse serie te pakken. De serie vertelt het verhaal van twee politieagenten die undercover gaan bij een van de grootste XTC-netwerken ter wereld. Op die manier moeten de praktijken van Ferry Bouman worden blootgelegd. Maar ondertussen moeten Bob en Kim vrezen voor hun leven.

Ferry en Bob

In het derde seizoen gaat het verhaal verder. Waar Bob en Ferry in de laatste seizoen uitgroeiden tot aartsvijanden, worden ze nu gedwongen om samen te werken. Bob hangt namelijk een gevangenisstraf boven het hoofd en is ontslagen bij de politie vanwege wangedrag. Ferry is op zijn beurt juist net weer op vrije voeten en komt erachter dat hij voorbijgestreefd is als de grote baas. Ferry en Bob zullen elkaar moeten vertrouwen om hun doel te bereiken.

Samenwerking

Het verhaal van Undercover is een bijzondere. De serie werd in eerste instantie namelijk gemaakt door Eén, maar toen de opnames eenmaal waren gestart besloot Netflix bij te springen. Daardoor kunnen we in Nederland via de streamingdienst aan de slag met de serie.

Hoe laat komen afleveringen van Undercover op Netflix?

Door de samenwerking moet Netflix echter ook rekening houden met het tijdstip van de lancering van nieuwe afleveringen. Nu de afleveringen van seizoen 3 van Undercover meelopen met de uitzendingen in België heeft Netflix dan ook besloten om voor deze Original niet te gaan voor 09.00 uur ’s ochtends.

In plaats daarvan worden de nieuwe afleveringen in de avond toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Iedere zondagavond om 21.10 uur verschijnt een nieuwe aflevering online.

Bekijk ook het uitzendschema van Undercover seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?