Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komen Ares en Sex Education seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komen Ares en Sex Education seizoen 2 op Netflix? Netflix voegt op vrijdag 17 januari een aantal nieuwe Netflix Originals toe. Daarbij zitten onder meer Ares en Sex Education. Van beide titels weten we al hoe laat we ze op de streamingdienst mogen verwachten. Wie er vroeg bij wil zijn, doet er goed aan om zijn of haar wekker te zetten.

Ares en Sex Education

Ares is de eerste Nederlandse Netflix Original Serie. De psychologische horrorserie draait om de beste vrienden Rosa en Jacob. Ze worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam. Ze komen in een wereld vol rijkdom en macht, maar ook een wereld vol demonische geheimen.

In Sex Education seizoen 2 gaat het verhaal van Otis Milburn verder. We zagen hoe de onervaren scholier, deels geïnspireerd door het werk als sekstherapeute van zijn moeder, samen met zijn vriendin Maeve Wiley een kliniek voor sekstherapie begint op zijn school. In het tweede seizoen moet Otis zijn recent ontdekte seksuele driften leren beheersen.

Hoe laat komen Ares en Sex Education seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komen Ares en Sex Education seizoen 2 op Netflix? Netflix houdt voor zijn Originals een vast ritme aan wat betreft het toevoegen van nieuwe afleveringen. Dat wordt ook het geval voor Ares en Sex Education. Dat betekent dat Netflix-fans niet tot in de late uurtjes wakker hoeven te blijven om als eerst aan de slag te kunnen met nieuwe series en seizoenen.

Zowel Ares als Sex Education worden om twaalf uur Amerikaanse tijd toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Omgerekend betekent dat dat we in Nederland vanaf 09.00 uur ’s ochtends aan de slag kunnen met de series. Wie er als eerste bij wil zijn, doet er dan ook goed aan om zijn wekker te zetten.

Bekijk de eerste beelden van Ares

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?