Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komen Sky Rojo en Formula 1: Drive to Survive op Netflix?

Hoe laat komen Sky Rojo en Formula 1: Drive to Survive op Netflix? Vrijdag 19 maart is een goede dag voor Netflix. Op die vrijdag verschijnt niet alleen alweer het derde seizoen van Formula 1: Drive to Survive online bij de streamingdienst, maar kunnen we ook aan de slag met het eerste seizoen van de Spaanse serie Sky Rojo. Laatstgenoemde serie is afkomstig van de makers van Vis a Vis en La Casa de Papel. Wie het liefst meteen aan de slag gaat met de twee nieuwe titels, doet er goed aan om een wekker te zetten. De afleveringen verschijnen namelijk in de ochtend online.

Nieuwe Spaanse hit?

Sky Rojo is afkomstig van de makers van La Casa de Papel en Vis a Vis. De verwachtingen zijn voorafgaand aan de release van de Spaanse hit dan ook al hoog. We volgen drie vrouwen die op de vlucht staan. Ze proberen te ontsnappen aan hun pooier en zijn handlangers, maar worden ondertussen ook gekweld door hun verleden.

Documentaire autosport

Op dezelfde dag als de release van Sky Rojo kunnen we op Netflix ook aan de slag met Formula 1: Drive to Survive. Daarin krijgen we een kijkje achter de schermen in de hoogste klasse van de autosport. In het derde seizoen zien we de bekende coureurs voorbij komen. Met onder meer Lewis Hamilton en Max Verstappen.

Hoe laat komen Sky Rojo en Formula 1: Drive to Survive op Netflix?

Hoe laat komen Sky Rojo en Formula 1: Drive to Survive op Netflix? Wie graag aan de slag wil met het derde seizoen van Formula 1: Drive to Survive en het eerste seizoen van Sky Rojo, hoeft niet tot diep in de nacht wakker te blijven. Nieuwe afleveringen van Netflix Originals verschijnen namelijk nooit om twaalf uur middernacht Nederlandse tijd online bij de streamingdienst.

In plaats daarvan verschijnen nieuwe afleveringen juist in de ochtend online op Netflix. Dat betekent dat wie graag met de nieuwe episodes aan de slag wil, vanaf 09.00 uur in de ochtend klaar moet zitten. In de Verenigde Staten is het op dat moment namelijk precies middernacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?