Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt A Christmas Prince: The Royal Baby op Netflix?

Hoe laat komt A Christmas Prince: The Royal Baby op Netflix? Vanaf donderdag 5 december is het eindelijk zover en wordt alweer het derde deel uit de A Christmas Prince-reeks toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Gelukkig weten we al hoe laat de nieuwe film wordt toegevoegd aan het aanbod. Pak je wekker er maar alvast bij, want de nieuwe film wordt in de ochtend toegevoegd aan het aanbod.

A Christmas Prince

Met A Christmas Prince: The Royal Baby komen we terecht in het derde hoofdstuk van het verhaal van een beginnende journaliste en een knappe prins. In 2017 verscheen de eerste film waarin we zagen dat Amber op pad werd gestuurd naar het buitenland voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt. Al snel bleek de vonk tussen de twee over te slaan en in het tweede deel: The Royal Wedding stond het huwelijk van de twee centraal. Daarin bleek al snel dat haar eenvoudige smaak in niets past bij het koninklijke protocol.

Dit jaar komen we in het derde deel terecht genaamd The Royal Baby. Amber en Richard zijn dolgelukkig met elkaar en in Aldovia staat hun het perfecte geschenk te wachten: een koninklijke baby. Maar voordat ze daar echt van kunnen genieten, moet Amber haar familie en het koninkrijk helpen met een mysterie.

Hoe laat komt A Christmas Prince: The Royal Baby op Netflix?

Hoe laat komt A Christmas Prince: The Royal Baby op Netflix? Voor The Royal Baby is het niet nodig om op te blijven tot 12 uur ’s nachts. Netflix voegt zijn Netflix Originals tenslotte toe aan zijn aanbod om 12 uur Amerikaanse tijd. In Nederland betekent dat dat we om 09.00 uur ’s ochtends aan de slag kunnen met het derde deel uit de filmreeks.

Bekijk de trailer van A Christmas Prince: The Royal Baby

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?