Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt De Brief voor de Koning op Netflix?

Hoe laat komt De Brief voor de Koning op Netflix? Vanaf vrijdag 20 maart kunnen we op Netflix aan de slag met het eerste seizoen van The Letter for the King, maar hoe laat komen de afleveringen precies op Netflix? Wie graag direct met de reeks aan de slag gaat, doet er goed aan om op vrijdagochtend zijn wekker te zetten.

Brief voor de Koning

De Brief voor de Koning is gebaseerd op het Nederlandse boek van Tonke Dragt. We volgen het coming-of-age verhaal van een prins die dreigt om de wereld te vernietigen. De jonge ridder Tuiri gaat op avontuur om een geheime brief aan de koning te bezorgen. Het wordt al snel een reis van overleven.

Hoe laat komt De Brief voor de Koning op Netflix?

Hoe laat komt De Brief voor de Koning op Netflix? Op vrijdag 20 maart verschijnen alle afleveringen van het eerste seizoen van The Letter for the King in één keer online op Netflix. Wie direct met de afleveringen aan de slag wil op de streamingdienst, hoeft niet tot middernacht wakker te blijven.

Op Netflix wordt voor Originals rekening gehouden met de tijd in Amerika. Zodra de klok twaalf uur slaat in de Verenigde Staten, wordt The Letter for the King dan ook toegevoegd aan het aanbod. Dat betekent in Nederland dat de Original om 8 uur in de ochtend verschijnt. Normaal is dat 9 uur, maar gezien in Amerika de zomertijd al van start is gegaan, is De Brief voor de Koning er een uurtje eerder.

Bekijk de eerste beelden van De Brief voor de Koning

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?