Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Dead To Me seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Dead To Me seizoen 2 op Netflix? Het tweede seizoen van Dead To Me wordt op vrijdag 8 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Wie direct met het vervolgseizoen van de reeks aan de slag wil, hoeft niet tot in de nacht wakker te blijven. Het tweede seizoen van Dead To Me wordt namelijk in de ochtend toegevoegd aan het aanbod van Netflix en ook het tijdstip is al bekend.

Dead To Me

Dead To Me vertelt het bijzondere verhaal van Jen (Christina Applegate) en Judy (Linda Cardellini). De twee zijn sinds ze samen in een supportgroep zaten uitgegroeid tot beste vriendinnen. Jen heeft veel aan haar vriendin Judy nu haar man is aangereden en overleden. Wat Jen echter niet weet, is dat Judy verantwoordelijk is voor de dood van haar man. In seizoen 2 staan de twee vriendinnen voor een nieuw obstakel in hun vriendschap.

Hoe laat komt Dead To Me seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Dead To Me seizoen 2 op Netflix? Netflix houdt voor zijn Original-titels een vaste planning aan. Daardoor weten we van tevoren hoe laat we onder meer nieuwe seizoenen van series op Netflix mogen verwachten. Voor het lanceren van nieuwe titels wordt rekening gehouden met de tijd in de Verenigde Staten.

Originals titels worden op Netflix dan ook toegevoegd om twaalf uur Amerikaanse tijd. Omgerekend naar de Nederlandse tijd betekent dat dat we vanaf 09.00 uur in de ochtend aan de slag kunnen met de nieuwe titel. In het geval van Dead To Me mogen we alle afleveringen van seizoen 2 dan in één keer op de streamingdienst verwachten.

Lees de zes brandende vragen voor Dead To Me seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?