Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Dirty John seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Dirty John seizoen 2 op Netflix? Het tweede seizoen van Dirty John is vanaf vrijdag 14 augustus te bekijken op Netflix. Gelukkig weten we ook al hoe laat we de nieuwe afleveringen op Netflix mogen verwachten en we kunnen alvast verklappen: je hoeft niet tot diep in de nacht wakker te blijven.

John Meehan

In het eerste seizoen van Dirty John draaide het om John Meehan, die een relatie kreeg met zakenvrouw Debra Newell. Razendsnel nadat de twee elkaar ontmoet hebben via een datingsite, stappen ze al in het huwelijksbootje. Al snel komt Debra er echter achter dat John niet is wie ze dacht dat hij was.

The Betty Broderick Story

In het tweede seizoen van Dirty John staat een nieuw verhaal centraal. Opnieuw is gekozen voor een liefdesverhaal dat verkeerd afloopt. Het gaat om The Betty Broderick Story. Betty Broderick was verantwoordelijk voor het moorden van haar ex-man en zijn jongere vrouw.

Hoe laat komt Dirty John seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Dirty John seizoen 2 op Netflix? Dirty John wordt op Netflix gepresenteerd als Original. De serie is in de Verenigde Staten te bekijken bij USA Network, maar Netflix heeft de wereldwijde uitzendrechten. Doordat het een Netflix Original is, weten we echter wel precies hoe laat seizoen 2 online komt.

Netflix houdt namelijk rekening met de tijd in de Verenigde Staten. Zodra de klok daar twaalf uur middernacht slaat, kunnen we in Nederland aan de slag met nieuwe afleveringen. In Nederland wordt Dirty John seizoen 2 dan ook om 09.00 uur in de ochtend toegevoegd aan het aanbod. Zet je wekker dan ook maar alvast klaar.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?