Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Dynasty seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt Dynasty seizoen 3 op Netflix? Netflix heeft jarenlang een deal gehad met The CW waardoor we een aantal series van het netwerk razendsnel in Nederland konden bekijken. Een daarvan was Dynasty. De serie is gebaseerd op de gelijknamige soap uit de jaren tachtig en was jarenlang wekelijks te bekijken op Netflix. Voor het derde seizoen veranderde dit, maar gelukkig weten we wel hoe laat alle afleveringen van Dynasty seizoen 3 op zaterdag 23 mei alsnog verschijnen.

Dynasty

The CW ging in 2017 aan de slag met een nieuwe Dynasty-serie. Het is een echte soapserie waarin van alles gebeurt. Zo wordt Blake Carrington verliefd op Cristal, een relatie waar dochter Fallon Carrington niet achter staat.

Toch trouwen de twee en wordt Cristal naar voren geschoven voor een belangrijke functie binnen het bedrijf van Blake. Dat tot grote teleurstelling van Fallon, die de functie ook graag wilde hebben. Het leidt tot een ware familie-oorlog, terwijl haar neef Sam dreigt om een vernietigend geheim uit het verleden aan te kaarten.

Hoe laat komt Dynasty seizoen 3 op Netflix?

Netflix was er altijd snel bij als het gaat om nieuwe afleveringen van Dynasty toevoegen. Als de aflevering is uitgezonden bij The CW in de Verenigde Staten mochten we de episode daarna ook razendsnel in Nederland verwachten. Afleveringen werden binnen 24 uur na de uitzending bij The CW in de Verenigde Staten toegevoegd aan het aanbod van Netflix in Nederland.

In het geval van Dynasty seizoen 3 veranderde dat en moesten we wachten tot het complete seizoen was gelanceerd voordat we de afleveringen in Nederland mochten verwachten. Het complete derde seizoen wordt om twaalf uur ’s nachts Amerikaanse tijd toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Dat houdt bij ons in dat we om 09.00 uur ’s ochtends kunnen rekenen op Dynasty seizoen 3.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?