Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt El Camino: A Breaking Bad Movie op Netflix?

Hoe laat komt El Camino: A Breaking Bad Movie op Netflix? El Camino: A Breaking Bad Movie is onderweg naar Netflix. Het is de eerste Breaking Bad film en de hoofdrol is voor niemand minder dan Jesse Pinkman. Maar hoe laat mogen we de film op Netflix verwachten? In dit artikel lees je er alles over.

Breaking Bad film

El Camino: A Breaking Bad Movie is de eerste Breaking Bad film die we mogen verwachten. Eerder verscheen al wel een prequel-serie met Better Call Saul. In de Breaking Bad-film komen we erachter waar de voortvluchtige Jesse Pinkman (Aaron Paul) is gebleven. Hij probeert er alles aan te doen om zijn verleden definitief achter zich te laten. Vince Gilligan is opnieuw aan de slag gegaan als schrijver en regisseur.

Hoe laat komt El Camino: A Breaking Bad Movie op Netflix?

Hoe laat komt El Camino: A Breaking Bad Movie op Netflix? Heeft het nut om tot in de nacht op te blijven om klaar te zitten voor de enige echte Breaking Bad-film? Het antwoord is ‘nee’. Netflix Originals worden niet om klokslag 12 uur Nederlandse tijd toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Dat heeft alles te maken met het feit dat rekening gehouden wordt met de tijd in Amerika. Wanneer het daar klokslag 12 uur is wordt de titel toegevoegd aan het aanbod. Op dat moment is het in Nederland 09.00 uur ’s ochtends. In plaats van tot diep in de nacht wakker te blijven, doe je er deze vrijdag dan ook goed aan om een wekker te zetten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?