Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Élite seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt Élite seizoen 3 op Netflix? De Spaanse hitserie Élite is alweer toe aan zijn derde seizoen op Netflix. In de eerdere seizoenen keken we al mee op een exclusieve privéschool waar en confrontatie tussen arme en rijke studenten leidt tot een moord. Op vrijdag 13 maart is Élite terug met gloednieuwe afleveringen en we weten nu al hoe laat we die episodes op Netflix mogen verwachten.

Élite

Met Élite heeft Netflix opnieuw een Spaanse hitserie te pakken. In het eerste seizoen zien we hoe de rijke studenten niet blij zijn met drie arbeiderskinderen op hun exclusieve privéschool. Dat leidt tot grote confrontaties en zelfs tot een moord. Lange tijd is het onduidelijk wie verantwoordelijk is voor die moord, tot het plaatje aan het eind van seizoen 2 compleet wordt.

Maar wordt Polo ook gestraft voor zijn daad? In het derde seizoen gaat Polo een belangrijke rol spelen en is het de vraag hoe de medeleerlingen op hem reageren nu hij met de moord weg lijkt te komen.

Hoe laat komt Élite seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt Élite seizoen 3 op Netflix? De Spaanse serie Élite is een Netflix Original. Daardoor weten we precies hoe laat we de nieuwe afleveringen op Netflix mogen verwachten. Voor zijn eigen series en films houdt Netflix namelijk een releasetijd van 12 uur ’s nachts Amerikaanse tijd aan. In Nederland betekent dat normaal dat we vanaf 09.00 uur ’s ochtends aan de slag kunnen met de afleveringen. Gezien in Amerika de zomertijd echter al in is gegaan, mogen we zelfs al om 08.00 uur ’s ochtends rekenen op Elite seizoen 3 op Netflix.

Bekijk de trailer Élite seizoen 3 verschenen

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?