Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Emily in Paris seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Emily in Paris seizoen 2 op Netflix? Het tweede seizoen van Emily in Paris wordt op woensdag 22 december toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Wie meteen met de afleveringen aan de slag wil, hoeft niet tot diep in de nacht wakker te blijven. De afleveringen worden namelijk niet in de nacht, maar in de ochtend online geplaatst. Zet dan ook maar alvast je wekker, want om 09.00 uur ’s ochtends is het zover.

Franse romantische dramaserie

In het eerste seizoen van Emily in Paris zagen we dat Emily het zichzelf niet makkelijk had gemaakt. Op haar werk merkt ze een aardige kloof mee tussen het Amerikaanse leven en het Franse leven. Ondertussen gaat het ook in haar privéleven niet vlekkeloos als ze een affaire begint met haar buurman, die tegelijkertijd het vriendje blijkt te zijn van haar eerste Franse vriendin genaamd Camille.

In het tweede seizoen gaan we zien dat ze de consequenties voor haar gedrag moet dragen. Terwijl ze leert om te gaan met de situatie, wordt het er op haar werk niet makkelijker op. En dan ontmoet ze ook nog eens een leuke man die het haar wel heel lastig maakt.

Hoe laat komt Emily in Paris seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Emily in Paris seizoen 2 op Netflix? Emily in Paris wordt als een vervroegd kerstcadeau toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Op 22 december 2022 is het zover en worden de nieuwe afleveringen toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Wie als eerst met seizoen 2 van Emily in Paris aan de slag wil, hoeft niet tot diep in de nacht wakker te blijven.

In plaats daarvan wordt de Amerikaanse tijd aangehouden. Zodra de klok in Amerika twaalf uur ’s nachts slaat, worden de afleveringen toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In Nederland kun je dan ook het best een wekker zetten om meteen met Emily in Paris seizoen 2 aan de slag te kunnen. Al om 09.00 uur in de ochtend is het zover.

➡ Bekijk ook: Trailer Emily in Paris seizoen 2: Consequenties Emily

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?