Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Emily in Paris seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt Emily in Paris seizoen 3 op Netflix? De release van alweer het derde seizoen van de serie staat voor de deur. Op woensdag 21 december wordt seizoen 3 van Emily in Paris toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Wil jij meteen op de releasedag zo veel mogelijk afleveringen bekijken?

Dan hoef je daarvoor niet tot diep in de nacht wakker te blijven. De afleveringen worden namelijk in de ochtend toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Zet dan ook maar alvast je wekker, want om 09.00 uur ’s ochtends is het zover.

Franse romantische dramaserie

Emily in Paris ging in 2020 in première en groeide meteen uit tot een groot succes. We maakten kennis met Emily Cooper die Amerika had ingeruild voor Frankrijk. In Parijs wilde ze aan haar carrière bouwen. Al snel bleek dat ze wel te maken kreeg met een cultuurverschil. In Frankrijk gaat het er tenslotte heel anders aan toe dan ze gewend was in Amerika.

Aan het einde van het tweede seizoen kwam Emily voor een groot dilemma te staan. Kiest ze voor Alfie of gaat haar voorkeur toch uit naar Gabriel? En blijft ze in Parijs of keert ze nu dan toch terug naar Chicago om daar verder te bouwen aan haar carrière? Al die vragen worden beantwoord in het derde seizoen van Emily in Paris, maar hoe laat komt Emily in Paris seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt Emily in Paris seizoen 3 op Netflix?

Emily in Paris wordt als een vervroegd kerstcadeau toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Op woensdag 21 december is het zover. Wie denkt dat hij of zij tot midden in de nacht wakker moet blijven voor de nieuwe afleveringen, komt echter bedrogen uit. De afleveringen worden namelijk niet in de nacht, maar juist in de ochtend toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Netflix houdt zich namelijk vast aan de tijd in de Verenigde Staten. Zodra het middernacht is in Amerika, verschijnen de afleveringen online. In Nederland is het op dat moment precies 09.00 uur ’s ochtends. Hieronder vind je een overzicht van de afleveringen die je vanaf 21 december op Netflix kunt bekijken!

AfleveringDatumTijd
1. J’ai Deux Amours (I Have Two Lovers)21 december09.00 uur
2. What’s It All About21 december09.00 uur
3. Coo D’état21 december09.00 uur
4. Live from Paris, It’s Emily Cooper21 december09.00 uur
5. Ooo La La Liste21 december09.00 uur
6. Ex-En-Provence21 december09.00 uur
7. How To Lose a Designer in 10 Days21 december09.00 uur
8. Fashion Victim21 december09.00 uur
9. Love is in the Air21 december09.00 uur
10. Charade21 december09.00 uur

➡ Bekijk ook: Trailer Emily in Paris seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?