Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Ferry de film op Netflix?

Hoe laat komt Ferry de film op Netflix? Vanaf vrijdag 14 mei kunnen we aan de slag met de officiële film over Ferry Bouman. Gelukkig weten we inmiddels ook al hoe laat de film op Netflix te bewonderen is. Wie graag als eerste naar de film kijkt, hoeft niet tot diep in de nacht wakker te blijven. Netflix Originals worden namelijk juist in de ochtend online geplaatst en wel om 09.00 uur.

Prequel Undercover

In Ferry de film worden we meegenomen naar het verleden van Ferry Bouman. Ferry is dan nog niet de grote jongen die we leerden kennen in Undercover. In plaats daarvan werkt hij nu voor hasjbaron Brink, de man die uitgroeit door Ferry’s mentor. Ferry wordt op pad gestuurd naar Brabant als de bende van Brink bruut wordt overvallen. Nu de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond is geraakt bij die overval, moet Ferry erachter komen wie de daders zijn.

Cast Ferry

Voor de film zijn er twee nieuwe gezichten binnengehaald. Monic Hendrickx, bekend als Carmen van Walraven uit Penoza, speelt Claudia, de zus van Ferry. De rol van Brink wordt vertolkt door niemand minder dan Huub Stapel. Voor de film zien we ook oude bekenden terug zoals Daniëlle en John.

Hoe laat komt Ferry de film op Netflix?

Hoe laat komt Ferry de film op Netflix? Na het grote succes van Undercover, mogen we ons nu ook op maken op de prequel-film. Wat betreft releasetijd gaat het er wel wat anders aan toe dan bij afleveringen van Undercover. De afleveringen van seizoen 2 werden steeds in de avond toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Om 20.55 uur was het raak. Dat gaat niet het geval zijn bij Ferry de film.

Bij Netflix Originals houdt de streamingdienst namelijk een andere tijd aan. Zodra het in de Verenigde Staten twaalf uur is, verschijnt een dergelijke titel online op Netflix. Dat betekent dat we vanaf 09.00 uur ‘s ochtends aan de slag kunnen met Ferry de film.

➡ Lees ook: Ferry de Film: Nieuwe personages

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?