Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Firefly Lane seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Firefly Lane seizoen 2 op Netflix? Het tweede seizoen van Firefly Lane is dan eindelijk in zicht op Netflix. Fans hebben bijna twee jaar moeten wachten, maar het einde van dat lange wachten is nu dan toch echt in zicht. De grote vraag is alleen: Hoe laat komt Firefly Lane seizoen 2 op Netflix? Is het handig om tot diep in de nacht wakker te blijven voor de nieuwe afleveringen van het tweede seizoen of komen de afleveringen pas in de ochtend online? We vertellen je graag alles over hoe laat Firefly Lane seizoen 2 op Netflix komt.

Katherine Heigl en Sarah Chalke

In Firefly Lane zijn de hoofdrollen voor Katherine Heigl en Sarah Chalke. Zij vertolken de rollen van Tully en Kate. De twee zijn al heel lang beste vriendinnen. Ze kennen elkaar al meer dan dertig jaar en niets lijkt hun vriendschap te kunnen beëindigen. Althans, zo ziet het er lange tijd naar uit. Tot aan het einde van het eerste seizoen ineens blijkt dat de twee elkaar niet meer aankijken en niet meer met elkaar praten. In het tweede seizoen moet eindelijk duidelijk worden wat er tussen hen is voorgevallen.

In twee delen geknipt

Het tweede seizoen van Firefly Lane wordt ook meteen het slotstuk van de romantische dramaserie. Het laatste seizoen is echter wel in twee delen geknipt. Dat betekent dat we vanaf vrijdag 2 december aan de slag kunnen met het eerste deel en pas in 2023 met het absolute slotstuk.

Hoe laat komt Firefly Lane seizoen 2 op Netflix?

De grote vraag is natuurlijk: Hoe laat komt Firefly Lane seizoen 2 op Netflix? Het antwoord daarop is al bekend. Wie tot diep in de nacht wakker wil blijven om als eerste aan de slag te kunnen met de acht nieuwe afleveringen van Firefly Lane, zal bedrogen uitkomen. De episodes worden namelijk niet in de nacht, maar juist in de ochtend toegevoegd aan het aanbod.

Zodra de klok in de Verenigde Staten middernacht slaat, staan de afleveringen van Firefly Lane seizoen 2 klaar op Netflix. In Nederland is het op dat moment 09.00 uur ’s ochtends. Mocht je als eerste willen kijken naar het eerste deel van Firefly Lane seizoen 2, dan doe je er goed aan om je wekker te zetten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?