Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 2 op Netflix? De streamingdienst voegt op vrijdag 28 februari nieuwe afleveringen van de documentaireserie toe aan het aanbod. Wie graag meteen met het tweede seizoen aan de slag gaat, doet er goed aan om een wekker te zetten. Het tijdstip van lancering is namelijk al bekend.

Formula 1: Drive to Survive

In de documentaire van Formula 1: Drive to Survive krijgen we een kijkje achter de schermen bij Formule 1. Een groot verschil met het vorige seizoen is dat Netflix nu ook toestemming heeft gekregen van Mercedes en Ferrari om een kijkje achter de schermen te nemen. Daarmee krijgen we een boeiend inkijkje aan de achterkant van de autosport.

Hoe laat komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 2 op Netflix? Netflix houdt voor de release van zijn eigen Netflix Originals doorgaans een vast tijdstip aan. Dat houdt in dat we al precies weten hoe laat de nieuwe afleveringen worden toegevoegd aan het aanbod.

Wie razendsnel met de afleveringen aan de slag wil, hoeft niet tot in de nacht wakker te blijven. Het tweede seizoen van de reeks wordt namelijk Nederlandse tijd om 09.00 uur toegevoegd aan het aanbod. In de Verenigde Staten is het op dat moment klokslag middernacht.

Bekijk de trailer van Formula 1: Drive to Survive seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?