Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Lucifer seizoen 5 deel 2 op Netflix?

Hoe laat komt Lucifer seizoen 5 deel 2 op Netflix? We hebben er even op moeten wachten, maar nu zijn ook de resterende afleveringen van Lucifer seizoen 5 in aantocht op Netflix. Vanaf vrijdag 28 mei zijn de resterende acht afleveringen van het vijfde seizoen op Netflix te bekijken. Maar hoe laat komt Lucifer seizoen 5 deel 2 op Netflix? Gelukkig is het antwoord daarop al bekend en kunnen we in de ochtend klaar zitten voor gloednieuwe episodes.

Tom Ellis

in Lucifer draait het om Tom Ellis. Hij vertolkt de rol van Lucifer Morningstar. Als hij terug op aarde komt sluit hij onder meer Chloe, Maze, Menadiel en andere oude bekenden weer in de armen. Wat men echter niet door heeft, is dat het niet om Lucifer gaat, maar om zijn helse tweelingbroer. Michael zet alles op alles om alles wat Lucifer heeft opgebouwd weer af te breken in het vijfde seizoen van de serie.

Lang wachten

Om te voorkomen dat fans van Lucifer heel lang moesten wachten op nieuwe afleveringen van de serie, werd eerder gekozen om seizoen 5 in twee delen te knippen. Door de uitbraak van het coronavirus liepen de opnames tenslotte flink wat vertraging op. “We waren pijnlijk dicht bij de afronding, maar de lockdown versloeg ons. Dus we hebben nog steeds 60 procent van de finale van seizoen vijf om op te nemen”, vertelde Ellis eerder al aan De Man.

Hoe laat komt Lucifer seizoen 5 deel 2 op Netflix?

Het wachten op de nieuwe afleveringen van Lucifer seizoen 5 is nu bijna voorbij. Vanaf vrijdag 28 mei kunnen we aan de slag met de resterende acht afleveringen. Wie graag meteen met de episodes aan de slag wil, hoeft niet tot midden in de nacht te wachten.

In plaats daarvan kun je beter een wekker zetten. Vanaf 09.00 uur in de ochtend staan de acht afleveringen namelijk klaar op Netflix. Op dat moment is het precies twaalf uur ’s nachts in Amerika.

➡ Alles over Lucifer seizoen 5B

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?