Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Lucifer seizoen 5 op Netflix?

Hoe laat komt Lucifer seizoen 5 op Netflix? Wil jij op vrijdag 21 augustus als eerste aan de slag met de nieuwste afleveringen van Lucifer? Dan hoef je niet tot diep in de nacht wakker te blijven. Daarentegen doe je er wel goed aan om een wekker te zetten. De nieuwe episodes worden namelijk in de ochtend toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Lucifer Morningstar

Voor het vijfde seizoen keert Tom Ellis terug als Lucifer Morningstar. Terug op aarde sluit hij Chloe, Maze, Menadiel en andere oude bekenden weer in de armen. Al snel blijkt er echter iets niet te kloppen, want het gaat niet om Lucifer maar om zijn helse tweelingbroer. Michael doet er alles aan om alles wat Lucifer heeft opgebouwd vakkundig af te breken. Is de renrtee van God op tijd om het één en ander te redden?

Coronavirus

Het vijfde seizoen van Lucifer is in twee delen geknipt en dat is maar goed ook, want anders hadden we ongetwijfeld langer moeten wachten. De opnames van de finale zijn tenslotte noet niet volledig afgerond, zo liet Ellis recent weten bij Da Man. “We waren pijnlijk dicht bij de afronding, maar de lockdown versloeg ons. Dus we hebben nog steeds 60 procent van de finale van seizoen vijf om op te nemen.”

Hoe laat komt Lucifer seizoen 5 op Netflix?

Hoe laat komt Lucifer seizoen 5 op Netflix? Doordat Lucifer een Netflix Original is, weten we nu al hoe laat de afleveringen op vrijdag worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Netflix Originals worden namelijk in de ochtend voorzien van nieuwe afleveringen. Dat heeft alles te maken met het feit dat rekening gehouden wordt met de Amerikaanse tijd.

Zodra de klok twaalf uur ’s nachts slaat in de Verenigde Staten, verschijnen de nieuwe afleveringen online op Netflix. In Nederland betekent dat om 09.00 uur ’s ochtends. Doordat het vijfde seizoen in twee delen is geknipt, kunnen we op vrijdag eerst aan de slag met de eerste acht episodes.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?