Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Lucifer seizoen 6 op Netflix?

Hoe laat komt Lucifer seizoen 6 op Netflix? Het laatste seizoen van Lucifer staat vanaf vrijdag 10 september klaar op Netflix. Wil je meteen met de absolute apotheose aan de slag? Dan hoef je niet tot diep in de nacht wakker te blijven. Het zesde seizoen van Lucifer staat namelijk niet in de avond, maar pas in de ochtend op Netflix.

Slotstuk

Lucifer is de afgelopen vijf seizoenen uitgegroeid tot een ware hit. De serie ging in 2016 van start bij FOX, maar werd na drie seizoenen gecanceld. Toen de trouwe fanbase van de serie vervolgens een campagne startte onder de noemer #SaveLucifer besloot Netflix de serie te redden en nieuw leven in te blazen. De serie was al snel verzekerd van een vierde en vijfde seizoen, maar na dat vijfde seizoen zou het avontuur van Lucifer Morningstar voorbij zijn. Tot Netflix besloot de serie toch nog een zesde seizoen te geven. Daarmee wordt er officieel afscheid genomen van de reeks. Door Lucifer een zesde seizoen te geven, kunnen de makers de serie een passend einde geven.

Tom Ellis

Tom Ellis kruipt dan ook nog één keer in de huid van Lucifer. Voor het zesde seizoen wordt een tijdsprong gemaakt. “In ieder seizoen ontvouwt zich een nieuwe fase in de relatie tussen Lucifer en Cloe. Zo ook in het zesde seizoen. Ze zijn nu echt in hun relatie en dat brengt ze vanzelf op nieuwe problemen. Want alleen in sprookjes leefden ze nog lang en gelukkig. Er komen dingen op je pad en obstakels om te overwinnen. En dit heeft altijd invloed op je relatie.” Zo vertelde Joe Henderson aan Variety. 

Ook verklapte hij dat niet alle verhalen worden afgesloten. “Het is niet mogelijk om iedere verhaallijn van alle hoofdpersonages volledig af te sluiten. We willen de kijkers een bevredigend slot geven, maar niet altijd alles dat ze willen. Dat zou namelijk teveel zijn. er moet wel een beetje bitterzoet over blijven. Een beetje verlangen en dichtbij de werkelijkheid blijven. Want in het echte leven kun je ook niet altijd alles volledig afsluiten.”

Hoe laat komt Lucifer seizoen 6 op Netflix?

Vrijdag 10 september is het eindelijk zover en kunnen we op Netflix aan de slag met de tien laatste afleveringen. De episodes worden echter niet in de nacht toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In plaats daarvan verschijnen Netflix Originals in de ochtend online. Om precies te zijn is het om 09.00 uur ’s ochtends zover. Wie dan ook als eerste het slotseizoen van Lucifer wil bekijken, doet er goed aan om alvast een wekker klaar te zetten.

➡ Bekijk ook de trailer van Lucifer seizoen 6

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?