Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Lupin deel 2 op Netflix?

Hoe laat komt Lupin deel 2 op Netflix? De Franse hitserie Lupin gaat verder. Vanaf vrijdag 11 juni kunnen we op Netlix aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de Netflix Original. Omdat het om een Original van Netflix gaat, weten we al precies wanneer we aan de slag kunnen met de afleveringen. Zo hoef je absoluut niet te wachten tot diep in de nacht tot je met het nieuwe deel aan de slag kunt.

Franse hitserie

Lupin komt terug voor een tweede deel. De Franse misdaadserie was binnen no time een doorslaand succes. De hoofdrol in de serie is voor niemand minder dan Omar Sy in de huid van Assane Diop. Hij wil wraak nemen voor het overlijden van zijn vader. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, want de machtige arm van de betreffende familie reikt tot ver.

Hoe laat komt Lupin deel 2 op Netflix?

Hoe laat komt Lupin deel 2 op Netflix? Vanaf vrijdag 11 juni kunnen we op Netflix aan de slag met Lupin, maar hoe laat is het zover? De vijf gloednieuwe afleveringen zullen in de ochtend worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Alhoewel dat in Nederland misschien niet een heel logische keuze lijkt, is er wel goed over het tijdstip nagedacht.

Nieuwe seizoenen van Netflix Originals verschijnen in Nederland altijd om 09.00 uur ‘s ochtends online. Dat heeft alles te maken met de tijd op dat moment in de Verenigde Staten. Zodra het daar middernacht is, verschijnen de afleveringen online.

➡ Alles wat we al weten over Lupin deel 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?