Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Manifest seizoen 4B op Netflix?

Hoe laat komt Manifest seizoen 4 op Netflix? Fans kijken al langere tijd reikhalzend uit naar het tweede deel van het vierde seizoen van de serie. Nadat Netflix erin geslaagd is de serie te redden en nieuw leven in te blazen, is het op 2 juni eindelijk zover. Gelukkig weten we al hoelaat de nieuwe afleveringen op Netflix staan. Wie denkt dat hij tot midden in de nacht wakker moet blijven, komt bedrogen uit. Het vierde seizoen verschijnt namelijk in de ochtend op Netflix.

Tijdsprong

Manifest is terug voor nieuwe afleveringen. Voor dat vierde seizoen wordt een flinke tijdsprong gemaakt. “We beginnen het volgende seizoen twee jaar vanaf het punt waar we seizoen 3 waren geëindigd. Dus we zijn vooruitgegaan in de tijd”, liet acteur Josh Dallas al weten. Ook de synopsis is al bekend. “Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen de passagiers van Flight 828 allemaal een tweede kans. Maar naarmate hun nieuwe realiteit duidelijk wordt, ontvouwt zich een dieper mysterie en sommige van de teruggekeerde passagiers beseffen al snel dat ze een grotere taak hebben dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.”

Hoe laat komt Manifest seizoen 4B op Netflix?

Het tweede deel van  het vierde seizoen van Manifest is vanaf 2 juni te bekijken op Netflix. De grote vraag is alleen, hoe laat is het zover? Voor Netflix Originals geldt altijd een vast tijdstip waarop de titels op de streamingdienst online worden geplaatst.

Zodra het in Amerika middernacht slaat, verschijnt de titel online op Netflix. En dat is in dit geval eigenlijk bijzonder goed nieuws voor ons. Dat betekent dat het al om 09.00 uur Nederlandse tijd zover is. Wil je er meteen als eerste bij zijn? Dan weet je precies hoe laat jij jouw wekker moet zetten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?