Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Narcos: Mexico seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Narcos: Mexico seizoen 2 op Netflix? Voor Netflix Originals houdt de streamingdienst een vast schema aan wat betreft het tijdstip van releasen. Ook voor Narcos: Mexico seizoen 2 is dat niet anders. Dat betekent dat we nieuwe afleveringen van de reeks in de ochtend worden toegevoegd aan het aanbod. Een precies tijdstip is ook al bekend.

Narcos: Mexico

In Narcos: Mexico is de strijd tegen de drugs verplaatst naar Mexico. We zagen hoe Kiki Camarena (Michael Peña) de jacht opende op het Guadalajara Kartel. Dat zorgde voor een slachtoffer, maar dat betekent niet dat het kartel gewonnen heeft. De DEA zit achter de groep aan en met name achter Félix Gallardo.

Hoe laat komt Narcos: Mexico seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Narcos: Mexico seizoen 2 op Netflix? Kijk jij al reikhalzend uit naar de nieuwe afleveringen van Narcos? Dan doe je er goed aan om op donderdag 13 februari een wekker te zetten. Het complete tweede seizoen wordt namelijk niet in de nacht, maar in de ochtend toegevoegd aan het aanbod van Netflix in Nederland.

Voor de release van zijn Netflix Originals houdt de streamingdienst rekening met de Amerikaanse tijd. Zodra in de Verenigde Staten de nieuwe dag begint, verschijnt de titel online op Netflix. Dat betekent dat we om 09.00 uur in de ochtend aan de slag kunnen met Narcos: Mexico seizoen 2.

Bekijk de trailer van Narcos: Mexico seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?