Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Ozark seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt Ozark seizoen 3 op Netflix? Vanaf vrijdag 27 maart kunnen we op Netflix aan de slag met het derde seizoen van Ozark, maar hoe laat verschijnen de afleveringen online? Wij kunnen alvast verklappen dat het niet nodig is om tot diep in de nacht wakker te blijven, want de afleveringen worden in de ochtend toegevoegd aan het aanbod.

Ozark

In het derde seizoen van Ozark keren Wendy en Marty Byrde terug. Marty zal iets eraan moeten doen om de witwaspraktijken voort te zetten, dus hij vertrok met zijn gezin naar de Ozarks. Inmiddels stapelen de problemen zich echter op. Voor het derde seizoen wordt een tijdsprong van een half jaar gemaakt. Het ‘casino op het water’ brengt veel geld binnen, maar Wendy wil meer dan dat.

Hoe laat komt Ozark seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt Ozark seizoen 3 op Netflix? Vanaf vrijdag 27 maart kunnen we op Netflix aan de slag met een nieuw seizoen van Ozark, maar hoe laat is het zover? Gelukkig hebben we al het antwoord op die vraag. Netflix Originals worden in Nederland namelijk in de ochtend toegevoegd aan het aanbod.

Voor de Netflix Originals houdt de streamingdienst namelijk rekening met de tijd in de Verenigde Staten. Dat betekent dat afleveringen om klokslag twaalf uur Amerikaanse tijd worden toegevoegd aan het aanbod. In Nederland betekent dat dat seizoen 3 in de ochtend verschijnt. Doordat Amerika al eerder over is gegaan op de zomertijd, verschijnt seizoen 3 om 08.00 uur ’s ochtends online op Netflix.

Bekijk de trailer van Ozark seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?