Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Peaky Blinders seizoen 5 op Netflix?

Hoe laat komt Peaky Blinders seizoen 5 op Netflix? Netflix is er ook voor seizoen 5 weer in geslaagd om het nieuwe seizoen razendsnel naar zijn streamingdienst te halen. De afleveringen worden op vrijdag 4 oktober in één keer toegevoegd aan het aanbod, maar hoe laat mogen we de afleveringen online verwachten op Netflix?

Peaky Blinders

Peaky Blinders is terug voor alweer zijn vijfde seizoen en het goede nieuws is dat we nu al weten dat daar sowieso nog twee extra seizoenen bij komen. In seizoen 5 van Peaky Blinders zien we hoe Thomas Shelby zich opnieuw ontpopt als leider van de bende in Birmingham. Ondertussen zal hij ook zijn politieke functie invulling moeten geven. Hij zal oog in oog komen te staan met onverwachte rivalen.

Hoe laat komt Peaky Blinders seizoen 5 op Netflix?

Netflix is er voor seizoen 5 in geslaagd om de afleveringen een paar dagen na de uitzending van de slotepisode bij de BBC al naar Netflix te halen. Alle zes afleveringen worden op vrijdag 4 oktober in één keer toegevoegd aan het aanbod.

Fans hoeven niet tot in de nacht wakker te blijven om met de afleveringen aan de slag te kunnen. Seizoen 5 verschijnt om twaalf uur Amerikaanse tijd op Netflix. In Nederland betekent dat dat we om 09.00 uur ’s ochtends aan de slag kunnen met seizoen 5.

6 Brandende vragen voor Peaky Blinders seizoen 5

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?