Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix? Het heeft even geduurd, maar Sweet Magnolias seizoen 2 komt nu dan toch echt naar Netflix. Vanaf vrijdag 4 februari is het zover en kunnen fans van de romantische dramaserie eindelijk aan de slag met het tweede seizoen. Wie als eerst de nieuwe afleveringen van Sweet Magnolias wil bekijken, hoeft niet tot diep in de nacht wakker te blijven. In plaats daarvan is het handig om een wekker te zetten. In dit artikel vertellen we je alles over hoe laat Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix komt.

Romantische dramaserie

Sweet Magnolias is net als onder meer Virgin River gebaseerd op een boekenreeks. Die van Sweet Magnolias is gebaseerd op een boekenreeks van Sherryl Woods. We volgen drie beste vriendinnen: Maddie Townsend, Dana en Helen. De drie hebben al vanaf alles meegemaakt en vooral Maddie kan wel wat steun gebruiken nadat haar man haar heeft bedrogen voor een veel jongere vrouw.

Cliffhanger

Het eerste seizoen van Sweet Magnolias liet ons achter met een grote cliffhanger. We zagen dat een van de zonen van Maddie een zwaar auto-ongeluk had. Wie er bij hem in de auto zat, is tot op de dag van vandaag onduidelijk. Ook is het niet bekend hoe de twee er vanaf zijn gekomen. Die vraag moet in het tweede seizoen van Sweet Magnolias beantwoord worden.

Hoe laat komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix? Op vrijdag 4 februari wordt Sweet Magnolias seizoen 2 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Wie meteen met de nieuwe afleveringen aan de slag wil, hoeft niet tot diep in de nacht wakker te blijven. Sweet Magnolias is tenslotte een Netflix Original. Bij soortgelijke series verschijnen de afleveringen in de ochtend online. Dat betekent dat Sweet Magnolias seizoen 2 om 09.00 uur in de ochtend online staat op Netflix.

Niets missen van Sweet Magnolias? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?