Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix? Vanaf donderdag 20 juli kunnen we eindelijk aan de slag met tien gloednieuwe afleveringen van de succesvolle romantische dramaserie. Maar de grote vraag is: Hoe laat verschijnen de afleveringen precies op Netflix? Doe je er goed aan om tot diep in de nacht wakker te blijven om de gehele serie in één ruk uit te kijken, of kun je beter een wekker zetten? We hebben goed nieuws: Je hoeft niet plots een nachtbraker te worden. De afleveringen staan namelijk pas in de ochtend online. Om 09.00 uur is het zover.

Romantische dramaserie

Sweet Magnolias is een van de succesvolle romantische dramaseries van Netflix. Net als het uiterst populaire Virgin River, is ook deze serie gebaseerd op een boekenreeks. Sherryl Woods schreef verschillende boeken over de drie beste vriendinnen: Maddie Townsend, Dana en Helen. Het drietal maakte de afgelopen jaren al van alles mee, maar kunnen nog altijd op veel steun van elkaar rekenen.

Hoe nu verder met Cal

In het derde seizoen van Sweet Magnolias komen we er eindelijk achter hoe het verder moet met Maddie en Cal. Laatstgenoemde heeft zijn agressie niet helemaal onder controle en dat liep in seizoen 2 uit de hand. Ondertussen vindt Helen het moeilijk om een keuze te maken tussen de twee mannen in haar leven en zorgt een oude bekende voor grote problemen voor de drie dames.

Hoe laat komt Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix? In het derde seizoen van Sweet Magnolias gaat het verhaal over de drie vriendinnen verder. Maar hoe laat komt het derde seizoen van de serie op Netflix? De streamingdienst houdt daarvoor altijd rekening met de tijd van de plek waar het hoofdkantoor staat. Aangezien dat in Californië is in de Verenigde Staten hebben we te maken met een heel andere tijdzone.

Zodra de klok daar twaalf uur ’s nachts slaat, verschijnen de nieuwe afleveringen online op Netflix. Voor Sweet Magnolias seizoen 3 betekent dat dat de afleveringen op donderdag 20 juli om 09.00 uur in de ochtend online staan.

Niets missen van Sweet Magnolias? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?