Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt The Rain seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt The Rain seizoen 3 op Netflix? Het slotseizoen van The Rain is in aantocht op Netflix. Vanaf 6 augustus kunnen we op Netflix aan de slag met de allerlaatste afleveringen van de reeks. Wil jij als één van de eerste met de slotepisodes aan de slag? Dan doe je er goed aan om een wekker te zetten. De afleveringen komen namelijk in de ochtend online op Netflix.

The Rain

Simone en Rasmus behoren tot een kleine groep overlevenden die een dodelijke regenbui hebben overleefd in Scandinavië. Jarenlang zaten ze opgesloten in hun bunker, maar nu het eten op is wordt het na zes jaar tijd om op onderzoek uit te gaan en antwoorden te krijgen.

Slotseizoen

In de afgelopen jaren verschenen er al twee seizoenen van The Rain online op Netflix. Met het derde seizoen is het einde van de reeks echter in zicht. Al toen Netflix seizoen 3 aankondigde werd meteen duidelijk dat dat ook het slotseizoen van de reeks zou worden.

Hoe laat komt The Rain seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt The Rain seizoen 3 op Netflix? Fans van The Rain hoeven niet tot diep in de nacht wakker te blijven om met de slotafleveringen aan de slag te gaan. De afleveringen worden namelijk in de ochtend toegevoegd aan het aanbod.

Voor de release van Netflix Originals wordt rekening gehouden met de tijd in de Verenigde Staten. Zodra de klok daar twaalf uur middernacht slaat, verschijnt de serie online op Netflix. In Nederland betekent dat een release om 09.00 uur in de ochtend. Dat geldt ook voor The Rain seizoen 3.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?