Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt The Sinner seizoen 3 op Netflix?

The Sinner seizoen 3 Netflix

Hoe laat komt The Sinner seizoen 3 op Netflix? Goed nieuws voor wie nu al reikhalzend uitkijkt naar het derde seizoen van The Sinner. Doordat de serie in Nederland wordt aangeprezen als Netflix Original weten we namelijk al precies wanneer we aan de slag kunnen met het derde seizoen. Seizoen 3 wordt op vrijdag 19 juni toegevoegd aan het aanbod.

The Sinner

The Sinner is terug voor een gloednieuw seizoen. De laatste seizoenen werden we meegenomen in de onderzoeken van detective Harry Ambrose. Ook in seizoen 3 staat hij voor een nieuw mysterie. Zo begint het verhaal met een routineonderzoek naar een auto-ongeluk aan de rand van Dorchester. Al snel ontdekt Ambrose een verborgen misdaad die hem in de gevaarlijkste en meest verontrustende zaak van zijn carrière brengt.

Hoe laat komt The Sinner seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt The Sinner seizoen 3 op Netflix? Netflix voegt het derde seizoen van de serie op vrijdag 19 juni toe aan het aanbod. Omdat het hierbij gaat om een Netflix Original, weten we precies hoe laat we de nieuwe afleveringen op de streamingdienst mogen verwachten. In het geval van Netflix Originals wordt namelijk de tijd in de Verenigde Staten aangehouden.

Dat betekent dat zodra het in Amerika klokslag twaalf uur is dat het seizoen ook in Nederland beschikbaar komt. Omgerekend naar de Nederlandse tijd betekent dat dat we vanaf 9 uur ’s ochtends aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen. Het derde seizoen komt dan in één keer volledig online.

Lees ook: The Sinner verlengd voor vierde seizoen