Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt The Witcher op Netflix?

Hoe laat komt The Witcher op Netflix? De verwachtingen van de Netflix Original zijn hoog en op vrijdag 20 december kunnen we eindelijk aan de slag met het eerste seizoen van de reeks. Wie de serie graag zo snel mogelijk wil kijken, doet er goed aan om op vrijdag een wekker te zetten.

The Witcher

In The Witcher volgen we het epische verhaal van de eenzame monsterjager Geralt of Rivia. De serie is gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken. De monsterjager probeert zijn plek te vinden in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Als het noodlot toeslaat, komt hij bij een machtige magiër en een jonge prinses terecht die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt.

Hoe laat komt The Witcher op Netflix?

Hoe laat komt The Witcher op Netflix? De veelbelovende Netflix serie wordt in de ochtend toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Netflix houdt tenslotte rekening met wanneer het nacht wordt in de Verenigde Staten. Zodra de klok twaalf uur slaat in Amerika, wordt de serie in één keer toegevoegd aan het aanbod. In Nederland betekent dat dat de titel om 09.00 uur in de ochtend online staat op Netflix.

Lees meer over het tweede seizoen van The Witcher

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?