Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt To All The Boys: Always and Forever op Netflix?

Hoe laat komt To All The Boys: Always and Forever op Netflix? Het slotstuk van de filmtrilogie To All The Boys is in aantocht. Vanaf 12 februari kunnen we op Netflix aan de slag met de romantische komediefilm. Gelukkig weten we nu al wanneer we aan de slag kunnen met To Al The Boys: Always and Forever. Zo hoeven fans niet tot diep in de nacht wakker te blijven om als eerste naar de film te kunnen kijken.

To All The Boys

Het verhaal van To All The Boys I’ve Loved Before gaat verder. Lara Jean Covey heeft de middelbare school inmiddels bijn doorlopen en staat op het punt om te beginnen aan haar volwassen leven. Door een aantal levensveranderende reizen denkt ze opnieuw na over haar toekomst met haar familie, haar vrienden en Peter Kavinsky. Gaat ze voor een studie met of zonder Peter?

Hoe laat komt To All The Boys: Always and Forever op Netflix?

Hoe laat komt To All The Boys: Always and Forever op Netflix? De complete filmtrilogie van To All The Boys is afkomstig van Netflix. Doordat de film volledig in handen is van de streamingdienst, spreken we van een Netflix Original. Van dergelijke titels weten we altijd al van tevoren hoe laat ze online verschijnen. Zo worden nieuwe films en series niet in de nacht online geplaatst, maar om 09.00 uur in de ochtend.

Dat heeft alles te maken met de tijd in de Verenigde Staten. Netflix plaatst titels namelijk om middernacht Amerikaanse tijd online. In Nederland is het op dat moment 09.00 uur ’s ochtends. Ook To All The Boys: Always and Forever verschijnt in de ochtend op Netflix.

Bekijk de trailer van To All the Boys: Always and Forever

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?