Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt To All the Boys: P.S. I Still Love You op Netflix?

Hoe laat komt To All the Boys: P.S. I Still Love You op Netflix? To All the Boys: P.S. I Still Love You is een gloednieuwe Netflix Original Film. Doordat de film afkomstig is van Netflix, kunnen we ook al iets zeggen over hoe laat de film online verschijnt. Wie als eerst met de film aan de slag wil, doet er goed aan om op woensdag 12 februari een wekker te zetten. De film wordt namelijk in de ochtend toegevoegd aan het aanbod.

Lara Jean en Peter

In To All The Boys I’ve Loved Before hebben we gezien hoe Lara Jean (Lana Condor) en Peter (Noah Centineo) samen zijn gekomen. Als alle geheime liefdesbrieven die Lara Jean ooit heeft geschreven voor de jongens die ze leuk vond plotseling worden verstuurd, heeft ze een uitweg nodig. Ze besluit een nep koppel te vormen met Peter, maar de twee blijken al snel echt verliefd op elkaar te worden. In het tweede deel van de film komen we erachter of een oude vlam roet in het eten gooit voor de twee geliefden.

Hoe laat komt To All the Boys: P.S. I Still Love You op Netflix?

Hoe laat komt To All the Boys: P.S. I Still Love You op Netflix? Het tijdstip waarop Netflix het tweede deel uit de To All The Boys-reeks toevoegt aan zijn streamingdienst is al bekend. In het geval van Netflix Originals houdt de streamingdienst namelijk rekening met de Amerikaanse tijd. Zodra de klok daar twaalf uur ’s nachts slaat, wordt de film toegevoegd aan het aanbod. Dat betekent dat we in Nederland om 09.00 uur ’s ochtends aan de slag kunnen met To All The Boys: P.S. I Still Love You.

Bekijk de trailer van To All the Boys: P.S. I Still Love You

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?