Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Vikings: Valhalla seizoen 1 op Netflix?

Hoe laat komt Vikings: Valhalla seizoen 1 op Netflix? Na het grote succes van de originele reeks van Vikings, werd ervoor gekozen om een spin-off te bestellen. Ook deze is afkomstig van bedenker Michael Hirst en vanaf vrijdag 25 februari verschijnt het eerste seizoen dan ook eindelijk op Netflix. De grote vraag is: Hoe laat komt Vikings: Valhalla seizoen 1 op Netflix? Wie meteen met de serie aan de slag wil, doet er goed aan om op vrijdag vroeg op te staan.

Vikings spin-off

Vikings: Valhalla is een spin-off van Vikings. Valhalla speelt zich liefst honderd jaar na de gebeurtenissen uit de originele serie uit. We worden meegenomen naar de elfde eeuw en draait om de beroemdste Vikingen uit die tijd. Met onder meer de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson, zijn eigenwijze en zeer uitgesproken zus Freydis Eriksdotter en de ambitieuze prins Harald Sigurdsson.

We zien onder meer de periode waarin de spanningen tussen de Vikingen en het Britse koningshuis een hoogtepunt bereiken. Het is een periode waarin de Vikingen onderling botsen met hun geloofsovertuigingen, terwijl ondertussen drie Vikingen beginnen aan een epische reis.

Hoe laat komt Vikings: Valhalla seizoen 1 op Netflix?

Hoe laat komt Vikings: Valhalla seizoen 1 op Netflix? Netflix heeft voor zijn Originals een vast tijdstip voor het online plaatsen van nieuwe afleveringen. Zo verschijnen nieuwe afleveringen niet in de nacht online. Veel abonnees zitten klokslag middernacht klaar om aan de slag te gaan met nieuwe afleveringen van hun favoriete serie, maar zij komen bedrogen uit.

In plaats daarvan worden afleveringen namelijk in de ochtend toegevoegd aan het aanbod. Wie er dan ook als eerste bij wil zijn om de nieuwe afleveringen te bekijken, doet er goed aan om een wekker te zitten. Vikings: Valhalla verschijnt op Netflix online zodra het klokslag 12 uur is in Amerika. In Nederland is het op dat moment 09.00 uur ’s ochtends.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?