Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Virgin River seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Virgin River seizoen 2 op Netflix? Gelukkig weten we al hoe laat de nieuwe afleveringen van Virgin River op Netflix komen. De afleveringen komen niet in de nacht online op de streamingdienst, maar worden juist in de ochtend gelanceerd. Wie meteen met de afleveringen aan de slag wil, doet er dan ook goed aan om een wekker te zetten.

Melinda Monroe

Melinda Monroe wil opnieuw beginnen. Na een aantal zware jaren is ze toe aan een nieuw begin en zo komt ze via een advertentie terecht in het stadje Virgin River. Het duurt niet lang tot ze erachter komt dat het in het stadje minder rustig is dan ze dacht. Dan wordt ze ook nog eens verliefd en blijkt die relatie gecompliceerd te worden.

Hoe laat komt Virgin River seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Virgin River seizoen 2 op Netflix? Virgin River is een echte Netflix Original en daardoor weten we al precies wanneer we de afleveringen van het tweede seizoen online mogen verwachten. Originals worden namelijk om twaalf uur middernacht Amerikaanse tijd toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

In Nederland betekent dat dat we om 09.00 uur in de ochtend aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van Virgin River. Fans van de romantische dramaserie kunnen dan ook hun wekker alvast klaarzetten voor de nieuwste episodes.

Bekijk de brandende vragen voor Virgin River seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?