Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Hoe laat komt Virgin River seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt Virgin River seizoen 3 op Netflix? Het derde seizoen van Virgin River wordt op 9 juli toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en we weten nu al hoe laat we de afleveringen op Netflix mogen verwachten. In tegenstelling tot wat Netflix-abonnees vaak denken, komen de nieuwe aflevering niet in de nacht online. In plaats daarvan is ervoor gekozen om de afleveringen om 09.00 uur ‘s ochtends online te plaatsen op Netflix.

Wie schoot Jack neer?

In het derde seizoen van Virgin River staat ons weer van alles te wachten. Zo zal een groot gedeelte van het seizoen draaien om wie verantwoordelijk is voor het neerschieten van Jack. Dat is echter niet alles, want eerder werd al bekend dat het derde seizoen ook een begrafenis, een brand, een scheiding, een orkaan en een nieuwe romance met zich meebrengt.

Hoe laat komt Virgin River seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt Virgin River seizoen 3 op Netflix? Nieuwe afleveringen van Netflix Originals komen nooit in de nacht online. In plaats daarvan heeft Netflix ervoor gekozen om rekening te houden met de tijd in de Verenigde Staten. Zodra het in Amerika 12 uur ‘s nachts is, wordt het derde seizoen van Virgin River toegevoegd aan het aanbod.

In Nederland is de nacht dan al voorbij. Wie dan ook meteen met seizoen 3 van Virgin River aan de slag wil, doet er goed aan om een wekker te zetten. Vanaf 09.00 uur in de ochtend staan de nieuwe afleveringen van Virgin River klaar op Netflix.

Vierde seizoen al besteld

Daarnaast hebben we goed nieuws voor de fans van Virgin River. Terwijl het derde seizoen op vrijdag 9 juli wordt toegevoegd aan het aanbod, schijnt ook de productie voor seizoen 4 spoedig te starten. ProductionWeekly, doorgaans een zeer betrouwbaar medium, weet nu al te melden dat de opnames van seizoen 4 aan het einde van juli van start gaat en zal duren tot eind november. Dat betekent dat er nóg meer nieuwe afleveringen aankomen.

Lees ook: Virgin River seizoen 3: Alles wat we al weten

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?