Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Hoe laat komt Virgin River seizoen 4 op Netflix?

Hoe laat komt Virgin River seizoen 4 op Netflix? Het vierde seizoen van Virgin River wordt op 20 juli toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en we weten nu al hoe laat we de afleveringen op Netflix mogen verwachten. In tegenstelling tot wat Netflix-abonnees vaak denken, komen de nieuwe aflevering namelijk niet gelijk midden in de nacht online. En er is dit jaar nog wat verrassends.

Van wie is Mel zwanger? De cliffhanger!

De cliffhanger van het derde seizoen van Virgin River wordt eindelijk beantwoord: Is Mel zwanger van haar ex-man Mark of is Jack toch de vader? Daarnaast wordt eindelijk duidelijk door wie Jack is neergeschoten. Daarvoor werd Brady eerder opgepakt, maar hij lijkt onschuldig. Ook is het de vraag hoe het verder moet met Doc en Hope na haar zware auto-ongeluk en komen we er eindelijk achter of Preacher zichzelf in de problemen heeft gewerkt.

Hoe laat komt Virgin River seizoen 4 op Netflix?

Hoe laat komt Virgin River seizoen 4 op Netflix? Het eerste vreemde is eigenlijk al dat Virgin River op een rare dag zal verschijnen. Netflix Originals komen van oudsher – een klein decennium inmiddels – uit op vrijdagen. Langzaam maar zeker zijn er door de jaren heen ook veel titels op andere dagen in de week verschenen, maar de grote knallers bleven toch op vrijdag gelanceerd worden. Tot deze zomer. The Umbrella Academy seizoen 3 kwam al op een woensdag en dat is nu ook het geval voor Virgin River. Niet op vrijdag, maar op woensdag kan Virgin River seizoen 4 dus al gekeken worden.

Maar hoe laat is het raak voor Virgin River seizoen 4 op Netflix? Dat is vrij exact aan te geven, want Originals van de streamingdienst verschijnen om 12 uur in de nacht Amerikaanse tijd. Dus dat wil zeggen voor Nederland: 9 uur in de ochtend. Woensdag wordt het dus je wekker zetten en dan kun je gelijk aan de slag met alle afleveringen van seizoen 4 van Virgin River op Netflix.

Vijfde seizoen is al in productie

En er is nog meer goed nieuws, want toen Netflix het vierde seizoen aankondigde van Virgin River was er nog meer. Er is namelijk gelijk ook een vijfde seizoen aangekondigd. Het was origineel het plan om de opnames achter elkaar door te laten lopen, maar door de pandemie en alle problemen die daarbij kwamen kijken ging dit uiteindelijk niet door. Wel zal deze zomer seizoen 5 al worden opgenomen, waardoor het in de lijn der verwachting ligt dat in de zomer van 2023 het vijfde seizoen zal verschijnen.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?