Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Hoe laat komt Virgin River seizoen 5 op Netflix?

Hoe laat komt Virgin River seizoen 5 op Netflix? Het vijfde seizoen van Virgin River wordt op donderdag 7 september toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Maar hoe laat moet je klaar zitten om als eerste met het gloednieuwe seizoen aan de slag te kunnen? Wie denkt dat de afleveringen middernacht worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix, komt bedrogen uit. In de ochtend is het zover en in dit artikel vind je hoe laat je je wekker moet zetten.

Van wie zijn de baby’s van Charmaine?

De grote vraag die in het vijfde seizoen van Virgin River beantwoord wordt, is wie de vader is van de baby’s van Charmaine. In de cliffhanger van seizoen 4 wordt bekend dat Jack niet de vader is, ondanks dat Charmaine dat al die tijd wel heeft gezegd. Maar wie is wel de vader? Daarnaast vindt in seizoen 5 een verwoestende brand plaats en zien we een bijzondere terugkeer.

Hoe laat komt Virgin River seizoen 5 op Netflix?

Hoe laat komt Virgin River seizoen 5 op Netflix? De nieuwe afleveringen van Virgin River worden niet in de nacht toegevoegd aan het aanbod van Neflix, maar in de ochtend. Dat heeft alles te maken met het feit dat Netflix rekening houdt met het tijdstip in Amerika. Het hoofdkantoor van de streamingdienst staat tenslotte in Californië en zodra de klok daar middernacht slaat, worden de afleveringen toegevoegd aan het aanbod. In Nederland is het op dat moment exact 9 uur ’s ochtends. Je doet er dan ook goed aan om je wekker te zetten om als eerste aan de slag te kunnen met het nieuwe seizoen.

Speciale kerstafleveringen

Nadat op donderdag 7 september tien gloednieuwe afleveringen van Virgin River klaar staan op Netflix, mogen fans zich opmaken voor nog meer Jack en Mel. Op 30 november verschijnen er namelijk nog twee speciale kerstafleveringen om heerlijk in de stemming te komen voor de feestdagen. Ook deze afleveringen staan op 30 november om 09.00 uur ’s ochtends klaar op Netflix.

Zesde seizoen al besteld

Daarmee is de Virgin River-pret nog lang niet over, want een zesde seizoen is zelfs al besteld. De opnames daarvan zijn echter vertraagd vanwege de grote staking in Hollywood. Zodra de staking voorbij is, gaan de opnames van seizoen 6 van start. Een releasedatum voor het zesde seizoen is nog niet bekend.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?